Ooh, mikä ihana jälkiruoka! KUVA: Sami Repo
Ooh, mikä ihana jälkiruoka! KUVA: Sami Repo

Gloria Ruoka & Viinin lukijat rakastuivat tänä kesänä erityisesti mustikkatoscaan, koska "toscakakku oli saanut uuden twistin". Innokkaimmat vaihtelivat toscakuorruuteen pähkinöitä, mutta lopullisen arvion mukaan saksanpähkinät toimivat kuitenkin parhaiten. Tummaa sokeria ei kannata korvata valkoisella, sillä muscovado syventää mustikkatoscan makua. Tarjoile halutessasi vaniljajäätelön kera.

Mustikkatoscan reseptin löydät täältä - voit liittää sen helposti myös rakentamaasi omaan keittokirjaan napin painalluksella. Näin resepti kulkee matkapuhelimessasi aina mukana!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014