Pakasteravut maustuvat olutliemessä yön yli. Kuva: <span class="photographer">Sanna Maskulin.</span>
Pakasteravut maustuvat olutliemessä yön yli. Kuva: Sanna Maskulin.

Valmiiksi keitetyt pakasteravut saa elvytettyä uuteen uskoon simppelin mutta ihmeitä tekevän olutliemen avulla.

Veden ja oluen lisäksi elvytysliemi maustetaan karkealla merisuolalla, ruokokidesokerilla, laakerinlehdillä ja tietenkin kruunutillillä. Tuhdimman ja makeamman maun ystävä valitsee rapuliemeen tummaa olutta.

Keitä ensin liemi, anna jäähtyä hetken aikaa ja siivilöi se sitten jäisten rapujen päälle. Sitten vain ravut yöksi jääkaappiin maustumaan.

Pakasterapujen elvytysliemen tarkan ohjeen löydät täältä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla