Pihvi tarvitsee ylleen karkeaa pippurirouhetta. Kuva: <span class="photographer">Reetta Pasanen.</span>
Pihvi tarvitsee ylleen karkeaa pippurirouhetta. Kuva: Reetta Pasanen.

Tiesitkö, että pippurimyllyn päällä oleva ruuvi on sinua varten? Sitä pyörittämällä saat säädettyä myllyn rouhimaan pippureita karkeammin tai hienommin. Ja mikäs hyöty siitä sitten on? No, se että saat aina kuhunkin ruokaa sopivaa pippurijauhelmaa. Kun ruuvi on kireällä, myllystä tulee hienoa jauhetta, joka sopii keittoihin ja kastikkeisiin. Keskikarkea jauhe käy miltei ruokaan kuin ruokaa, kuten salaatin mausteeksi. Löysäksi säädetty ruuvi saa aikaiseksi karkeaa rouhetta, jota ilman pihvi ei maistu oikealta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla