Kuulutko niihin, jotka tarjoilevat mieluiten jälkiruokana jäätelöä, koska leipominen ei sinua kiinnosta. Hyvä! Nyt voit nostaa jälkiruokajäätelösi uudelle tasolle maailman helpoimmalla niksillä: surrauta jäätelöä ennen tarjoilua (aavistuksen sulaneena) hetken aikaa sähkövatkaimella, ja saat siitä ihanan pehmeää, koostumukseltaan pehmistä lähentelevää herkkua. Asettele "uusi jäätelö" kulhoon, laita päälle marjoja ja haluamaasi kastiketta ja tarjoile.

Toisenlaisen, mustikka-sitruunapehmiksen saat tehtyä myös tällä mahtavalla ohjeella, ilman sähkövatkainta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla