Kuulutko niihin, jotka tarjoilevat mieluiten jälkiruokana jäätelöä, koska leipominen ei sinua kiinnosta. Hyvä! Nyt voit nostaa jälkiruokajäätelösi uudelle tasolle maailman helpoimmalla niksillä: surrauta jäätelöä ennen tarjoilua (aavistuksen sulaneena) hetken aikaa sähkövatkaimella, ja saat siitä ihanan pehmeää, koostumukseltaan pehmistä lähentelevää herkkua. Asettele "uusi jäätelö" kulhoon, laita päälle marjoja ja haluamaasi kastiketta ja tarjoile.

Toisenlaisen, mustikka-sitruunapehmiksen saat tehtyä myös tällä mahtavalla ohjeella, ilman sähkövatkainta.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Blogiarkisto

2014