Pystyleikkuu lisää mehun määrää. Kuva: <span class="photographer">Soppa365.</span>
Pystyleikkuu lisää mehun määrää. Kuva: Soppa365.

Jos tarvitset reilusti limettimehua, leikkaa hedelmä puoliksi pystysuunnassa ennen puristamista. Näin limetistä irtoaa enemmän mehua.

Vielä isomman mehumäärän saa tiristettyä irti, kun hedelmää pyörittelee kevyesti pöytää vasten kädellä painaen ennen halkaisua.

Limettimehun voit upottaa vaikka herkulliseen limetti-ricottapiirakkaan. Sen ohjeen löydät täältä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
Sisältö jatkuu mainoksen alla