Kuva: motherthyme.com
Kuva: motherthyme.com

Kanelia ja sokeria olemme aina osanneet ripotella puuron pinnalle, mutta amerikkalainen bloggaaja Jennifer (MotherThyme) vei kanelipuuron pidemmälle ja kehitti korvapuustipuuron (suomalainen bloggaaja kehitteli viime vuonna "pullapuuron").

Viime aikoina puuro on puettu uudenlaiseen asuun juuri päälle laitettavilla ripotteilla. Voisilmä on ollut ihmeissään, kun se on korvattu siemenillä, pähkinöillä, marjoilla, hedelmillä, kookosrasvalla, banaanilla, maustepippurilla, kaakaonibseillä ja maapähkinävoilla.

MotherThymen amerikkalainen korvapuustipuuro on jo itsessään aavistuksen makea: kaurahiutaleiden sekaan tulee vaniljaa ja ruskeaa sokeria. Tärkein on kuitenkin puuron kuorrutus, johon sulatetaan tuorejuustoa. Se tuo makean rinnalle aavistuksen hapokkuutta. Jos korvapuustin ystävänä kaipaat kardemummaa, lisää sitäkin ripaus puuron pinnalle.

Korvapuustipuuron reseptin löydät täältä.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Soppaniksit-blogissa Sopan toimitus jakaa kokkausaiheisia vinkkejä ja antaa inspiraatiota kotikeittiöihin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2014