Ruokatrendit lumoavat minut usein, somen kautta kun syntyy jatkuvasti uusia ruokailmiöitä. Sateenkaarileivät ovat uusin juttu! Tämä resepti voi ensin tuntua hankalasti lähestyttävältä, mutta nämä leivät taatusti piristävät viikonloppuaamupalasi. Salaisuus piilee hyvässä leivässä. Juureen leivottu vehnäleipä sopii tähän reseptiin todella hyvin. Päätät itse, tyydytkö ihailemaan kauniita kuvia vai ovatko toastit myös kokeilemisen arvoisia!

4 palaa tuoretta leipää

(4 annosta, valmistusaika 15 min)

200 g tuorejuustoa/
kauratuorejuustoa

Oranssi toast
1 tl karpalojauhetta
1 tl acaijauhetta
1 tl puolukkajauhetta
1 tl tyrnijauhetta

Liila toast
1 tl spirulinaa
1 tl karpalojauhetta
1 tl acaijauhetta
1 tl puolukkajauhetta

Sekoita jokaista marjajauhetta teelusikallinen yhteen ruokalusikalliseen tuorejuustoa. Levitä eriväriset tuorejuustot aaltoliikkeellä voiveitsellä leiville.

Koristeluvaihtoehtoja: kurkuma, lisäannos marjajauhetta, ruusunlehdet, siitepöly tai lime.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tara on 21-vuotias helsinkiläinen, jonka ajatukset pyörivät jatkuvasti ruuan ympärillä. Hän opiskelee ruoka- ja ravintotiedettä Uppsalan yliopistossa ja pyörittää kahta yritystä: Brekku by Tara ja Brekku in Bed. Ei olekaan yllätys, että eniten maailmassa Tara rakastaa aamupalaa. Hän pyrkii jatkuvasti uusiin makuelämyksiin ja haluaa saada ihmiset huomaamaan, että aamiainen voi olla paljon muuta kuin juustosämpylä.

Hae blogista

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla