
Tämä pizza-pannukakku on todella maukas tarjottava ja ohutpohjainen, mutta silti pysyy koossa, sopii illanistujaisiin, joten voi myös pakastaa, jos haluaa syödä vaikka iltapalana, niin lämmittää vaan mikrossa.
Pizza-pannukakku
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita maitoon vehnäjauhot, kanamunat, suola.
Paista jauheliha ja mausta.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Lisää maustettu jauheliha, siivutettu tomaatti/kirsikkatomaattikin käy, tulee sopivia puolittamalla.
Jätä tilaa ananaspaloille, ei liikaa, ettei pannukakusta tule liian kostea.
Laita päälle bratwurstin siivuja ja pieneksi silputtua persiljaa, että tulee väriä ja makuakin,
mutta voi jättää pois.
Ripottele sitten sopivasti juustoraastetta päälle.
Paista keskitasolla 200 asteessa n. 20 min tai kunnes näyttää kypsältä ja juusto on sulannut.
Aijaijaijai jai !