Kommentit (1)

Vierailija

Mielenkiintoista että Venäjällä blinit ovat ohuita lättyjä joihin käytetään vehnäjauhoja. Sitten on paksuja lättyjä mutta niitä ei kutsuta blineiksi. Eikä tattarijauhon käyttö taikinassa tee venäläisten mielestä paksuista lätyistä blinejä. Olisi tosi mielenkiintoista tietää mistä tämä blini-nimi näille tattarisille herkkupaloille on saanut alkunsa. Ja onhan myynnissä jopa erityisiä blinipannuja näiden ei-blinien paistamista varten. Olen kysellyt asiasta venäläisiltä sukulaisilta ja tuttavilta ja kolunnut lättyjuttuja ja -ohjeita verkossa mutta tuloksetta. Ruoan ja ruoanlaiton historia ja vanhat reseptit kiinnostavat kovasti.
Tosi hyviä tattarilettusia tuli tällä ohjeella, suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat