Eikö Kotipizzasta saa enää hanavettä? Johtaja: "Tämä ei ollut tarkoituksemme"

Somessa kiertää huhuja, joiden mukaan Kotipizza on siirtynyt tarjoamaan pelkkää pullovettä. Miten asia on?Lue koko juttu

Eikö Kotipizzasta saa enää hanavettä? Johtaja: "Tämä ei ollut tarkoituksemme"

Kommentit (7)

Hyvää pizzaa kuitenkin

Paikallisessa saa kyllä hanavettäkin kannussa mutta saa siitä maksaa euron per henkilö. Että aika tyyristä on hanavesi Kotipizzassa.

Terveiset ex-asiakkaalta Kajaa...

Voin todeta omalta kohdaltani etten käytä ko firmaa enää, koska pakotetaan ostamaan pullovettä vaikka Suomen paras hanavesi = pohjavesi!

  • ylös 5
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ounounounou

No olipa yllättävää että kommenttiketjun ensimmäinen mielensäpahoittaja on täältä Kajaanista.

Lopettakaa maailmamme saastaam...

Voin vahvistaa että minulle ei kannuvettä myyty vaan tarjottiin pullovettä. Jo on järkyttävää: mereen syydetään muovia vuosittain yli kolmen sadan Silja Symphonyn painosta muovijätettä ja nämä aikovat kantaa vielä kortensa kekoon? Posketonta ahneutta jota yritetään selitellä muka hygienialla. Kannuvettä on tarjoiltu ravintoloissa vuosikymmeniä ilman ongelmia ja nytkö tämä sitten on ongelma? Kotipizza on ilmeisesti sitä mieltä että voi syöttää asiakkailleen mitä tahansa puppua. Nyt alkaa boikotti sekä kampanja kunnes hanavesi tekee paluun.

  • ylös 9
  • alas 10
Teuvo Seppä

En syö enää Kotipizassa, koska pakottavat ostamaan hyvin kallista pullovettä. Pullotettua vettä muovipullosta, joka lisäksi itsessään turmelee luontoa ja aiheutta ylimääräisiä ja täysin turhia liikennepäästöjä (tiedä lisäksi mistä asti tuo pullovesi tuodaan). Hyi hitto sanon minä. Kotipizzan osaakeet joutaa myös heti myyntiin.

Vierailija

Siis miten se herpes tarttuu kannusta? Ei kai kukaan siitä kannusta juo suoraan?

Voi herpes simplex sentään

Kannuissa herpesriski???? En ole hullumpaa kuullut viellä koskaan. Siis miten? Kai ne kannut pestään aina sillon tällön eikä kukaan sieltä kannusta suoraan vissiin juo? Siis siirtyiskö se virus lasinreunasta kannunreunaan jos ne sattuu koskettaan toisiaan? Eihän aikuiset ihmiset sillä tavalla kaada vettä lasiin. Ja muistetaan nyt viellä sekin että jos tässä tarkotetaan ihan tota normaalia huuliherpesvirusta niin sehän on suomalaisista yli 90% (suurimmalla osalla oireeton) ja yleensä se tarttuu jo lapsena perhepiirissä tai vähän vanhempana jossain muussa piirissä joten en pitäis kotipizzan vesikannuja ylitsepääsemättömänä ongelmana muutenkaan. Tuo vesikannuhan on aika yleisesti käytössä monessa tasokkaammassakin raflassa nykypäivänä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat