Näin valmistat graavilohen

Legendaarinen ruokatoimittaja Anna-Maija Tanttu luottaa jääkellariloheen eli graavaa kalan suolaliemessä. Sami Tallbergin graavausmenetelmä on perinteisempi, mutta merisuolan lisäksi seokseen sekoitetaan tummaa sokeria ja ripaus fenkolinsiemeniä.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Sanna Soppa365
Seuraa 
Liittynyt13.5.2014

Pikainen paahtaminen tekee mausteille ihan hyvää, samaan tapaan kuin vaikka pinjansiemenille tai seesaminsiemenille. Tuoksu on ihan miellyttävä. Reseptissä paahdetaan mausteita 5 min mutta parikin minuuttia riittää. Itse olen innostunut paahtamaan myös mustapippureita, pikapaahto ja sitten mortteliin - näin niihin tulee mielestäni hieno maku. Mutta voit toki jättää mausteet paahtamattakin!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat