Melkein itkettävän maukasta: tahmea karamellipossu ja kolme muuta kiinalaista herkkua

Melkein itkettävän maukasta: tahmea karamellipossu ja kolme muuta kiinalaista herkkua

Upeilla aasialaisruuilla hurmaat vieraasi takuuvarmasti.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Kung pao -kana on Setsuanilainen klassikko, johon kuuluu vähintään kourallinen (n. 10 kpl) kuivattuja chilejä ja tuntuvasti setsuaninpippureita (saa aasiakaupoista). Näiden yhteisvaikutusta kutsutaan nimellä "ma la" , eli "puuduttava" ja "tulinen". Tämä "ma la" -makuprofiili on aivan keskeinen osa Setsuanin keittiötä, eikä ilman sitä päästä edes lähelle alkuperäistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat