Kanadalainen poutine on kisakatsomoiden tähti

klo 13:51 | 15.5.2015
Kun kanadalaiset puhuvat "puutinista", ei ole kyse naapurimaamme presidentistä vaan överistä ranskalaisannoksesta.Lue koko juttu
Kun kanadalaiset puhuvat "puutinista", ei ole kyse naapurimaamme presidentistä vaan överistä ranskalaisannoksesta.Lue koko juttu
Ladataan...
tuli yhden kerran maistetuksi Montrealissa, ällöttävän näköistä, rasvaisen makuista ja mahdollisimman epäterveellistä!
Tuli tehtyä...maustettiin ruskea kastike ja käytettiin sinihomejuustoa muruina. Oli muuten hyvää! Takuũsti tehdään uudelleen...
Juuston on hyvä olla cheddaria, jos tavoittelee alkuperäistä makua ja kastikkeen pitää olla todella kuumaa niin että juusto sulaa kunnolla. Ruskea kastike ei juurikaan muistuta oikeaoppista poutine kastiketta joka on rasvaisempi ja lihaisa maultaan.
Tämähän nyt ei ole tietenkään sinne päinkään mitä kyseinen ruoka OIKEASTI Kanadassa on!! Ei siihen mitään juustoraastetta tule, vaan eräänlaisia juustonkaltaisia paloja. Voi kyynel...
Ei tule cheddaria eikä juuston ole tarkoituskaan sulaa, vaan siinä käytetään sellaista kokkareista "narskujuustoa", cheese curds, en tiedä oikeaa suomenkielistä termiä sille. Näyttää vähän jättikokoisilta raejuustopalleroilta ja narskuu hampaissa. Se ei varsinaisesti sula (tai sulaa hyvin hitaasti) ja sen juuston on tarkoituskin pysyä paloina koko aterian ajan.