Tule mukaan tutustumaan intuitiiviseen ruoanlaittoon Meri-Tuuli Väntsin kanssa!

Tule mukaan tutustumaan intuitiiviseen ruoanlaittoon Meri-Tuuli Väntsin kanssa!

Electrolux järjestää makuhermoja hivelevän asiakasillan 8. marraskuuta. Ruokavaikuttaja Meri-Tuuli Väntsi jakaa parhaat vinkkinsä sesongin resepteistä. Tule mukaan ystäväsi kanssa!Lue koko juttu

Kommentit (1)

Vierailija

Sous-vide tekniikka on lähtenyt 1960 luvulla sairaalakeittiöistä Ruotsissa (Nacka system) ja myöhemmin Yhdysvalloista AGS Food Systems toimesta (-69) niinikään sairaalakeittiöistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat