Anna meille palautetta!

Anna meille palautetta!

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Terve.

Kiitos että meillä on tämmönen sivusto. Mutta en tajuaa miksei  on nappi missä painaa  ja tulosta suoraan ainoastaan reseptin eikä koko sivusto mainoksineen. enkä seisoo keitiössä puhelin toisessa kädessä ja vispeli toisessa. vai  onkos se nykypäivä? Kyllä haluan että mulla on resepti suoraan edessäni luettavana. 

Kiitos kysymyksestäsi, reseptin poistaminen onnistuu näin: menet omaan keittokirjaan, jossa näkyvät reseptikokoelmat. Klikkaat reseptikokoelman oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä, ja valitset kohdan "poista reseptejä keittokirjasta". Sitten valitset vain reseptin, jonka haluat poistaa.

Hei, kiitos kommentistasi ja pahoittelut, vastaaminen on jäänyt vaikka selvitystyö on edennyt. Kiitos hyvästä huomiostasi, kokoelmien poistumisen syytä selvitellään parhaillaan ja vika pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. 

Moikka!
Oletteko ajatelleet esim.
1. ostoslistan lisäämistä silloin reseptin tarvikkeet saisi helposti ostoslistalle
2. viikon menu? jonka saisi helposti ostoslistalle myös
Helpottaisi huomattavasti arkea :-)
Aivan huikeat reseptit! Kiitos teille!
t. Toivekas

Hei, 

miksiköhän tälle sivulle on pääsy kiellletty kun jutun pääsivulle /reseptien esittelysivulle  kuitenkin on pääsy. Onko sivu jäänyt julkaisematta? 

https://www.soppa365.fi/reseptit/leivonta-jalkiruuat-makea-leivonta/mans...

Esittelysivu: https://www.soppa365.fi/artikkeli/artikkelit/juhlat/pintapaahdettu-lohi-...

Myös lohi-reseptin sivu oli "kielletty".

Kiitos upeasta sivustosta!

Hei! Ilmestyykö painettuna lehtenä enää ollenkaan Vege -versiota? Mennä kesän vege-lehti on minulla hiirenkorville kahlattu - joskus vaan paperilehteä on paljon kivempi lukea! Ainakaan täällä läntisellä uudellamaalla ei vege-lehteä ole löytynyt mistään aikoihin! Ikävä! :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat