Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nizzan salaatti
Ainekset
Salaatinkastike Nizzan salaatille
1
rkl
juoksevaa hunajaa
3
rkl
sitruunamehua
1
rkl
soija kastiketta
3
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
tummaa balsamiviinietikkaa
ripaus yrttisuolaa ja mustapippuria
Työvaiheet
-500g perunoita
-200g vihreitä papuja
-2 kananmunaa
-1 sipuli
-3 tomaattia
-300g tonnikalaa
-20g kapriksia
-20g kivettömiä oliiveja
-50g lehtisalaattia
-koristeeksi lehtipersiljaa
OHJE: PESE PERUNAT. KEITÄ PERUNAT JA KANANMUNAT KYPSIKSI. PERKAA PAVUT JA PÄTKI TARVITTAESSA ENNEN KUIN KEITÄT VESITILKASSA MUUTAMAN MINUUTIN AJAN. HUUHTELE JA VALUTA LEHTISALAATTI. KUORI JA VIIPALOI SIPULI. PESE JA LOHKO TOMAATIT. ASETTELE SALAATTI ISOLLE VADILLE. LISÄÄ PERUNAT JA MUUT SALAATIN AINEKSET. KORISTELE LEHTIPERSILJALLA. TARJOA SALAATINKASTIKKEEN KERA:
Ketju on lukittu.
Joulun ja Uuden Vuoden herkuttelut ovat nyt ohi ja on aika siirtyä salaattien pariin :-)