Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 3 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

PAHOLAISEN HILLO

Ainekset

PAHOLAISEN HILLO
1
kpl
punainen paprika
3
kpl
tomaattia
1
kpl
sipuli
2
kpl
valkosipulinkynttä
½
rkl
rypsiöljyä
½
rkl
ketsuppia
½
rkl
punaviinietikkaa
½
rkl
soijakastiketta
½
tl
aromisuolaa + ripaus mustapippuria
½
dl
hillosokeria
½
dl
vettä

Työvaiheet

Kuutioi paprika, tomaatit ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota ensin sipuleita rasvassa, lisää hetken päästä paprikat ja viimeiseksi tomaatit. Lisää ketsuppi, soijakastike, etikka, suola ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia välillä sekoittaen.

 

Lisää joukkoon hillosokeri ja vesi. Kiehauta ja keitä vielä 5 minuuttia. Purkita hillo ja jäähdytä. Valmis hillo säilyy jääkaapissa noin viikon ajan.

Kommentit (1)

Anne-Maarit
Seuraa 
Liittynyt25.11.2014

Tarjoa grillattujen liha- ja makkararuokien kanssa tai hampurilaisten, ruokien ja kastikkeiden mausteena.

Thread has been locked.
Sisältö jatkuu mainoksen alla