Britakakku löysi tiensä Suomeen leivontakilpailun kautta – Nyt klassikkokakussa maistuvat mustaherukat ja suklaa

klo 7:21 | 25.8.2020
Marengilla hunnutettu britakakku on parhaimmillaan, kun täytteenä on kermavaahdon lisäksi jotakin kirpeää, kuten mustaherukoita. Tässä tulee yksi rakastetun klassikon lukuisista versioista.Lue koko juttu
”Ohjeen juuret viittaavat kuitenkin Ruotsiin”. Ei pidä paikkaansa! Artikkelin kirjoittaja tarkista tietosi! Kakku on lähtöisin tai sen historia johtaa Pohjois-Norjaan, Lyngen -vuonon laaksoon, paikkakunnalle nimeltä Birtavarre.
ihan sama mistä tuo kakku on peräisin. piti vain päteä
Tärkeintä että kotimaisille terveellisille marjoille löytyy uusia käyttötapoja , siten saadaan käytettyä niitä ja nautitaan enemmän vitamiineja ja antioksidantteja herkullisessa muodossa. Mustaherukka on kyllä todella herkullinen ja monikäyttöinen marja , mehu sopii kylmänä erinomaisesti ruokajuomaksi viinin sijaan. Taikka aamiaiselle kaurapuuron kera.