Viikon viini: mainio seuralainen uunilohelle

Kypsyykö uunissa lohi tai hauki? Kaada lasiin espanjalaista valkoviiniä uunikalan kaveriksi. Viinitoimittaja Tuomas Tantun mukaan tämä viini on "löytö hintaluokassaan".Lue koko juttu

Viikon viini: mainio seuralainen uunilohelle

Kommentit (1)

Seppo Saukkonen

Viinistä en sano mitään, mutta tuo uunilohi on täysin mauton. Jokainen ajatteleva kokki viiltää lohen 1-2 cm siivuiksi ja maustaa siivut joka puolelta ennen uunia. Kastikkeen alle söösääminen on myös tyhmää. Kastike imee kaiken maun kalasta ja ainoa tapa on maustaa kastike voimakkaasti, jolloin kala on täysin turha siellä alla.  Hyi hyi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat