Tavallista parempi munakas: näin saat munakkaasta ravintolatasoisen herkun

Jos haluat munakkaastasi mehevän, paista se keskilämmöllä juuri ja juuri kypsäksi.Lue koko juttu

Tavallista parempi munakas: näin saat munakkaasta ravintolatasoisen herkun

Kommentit (3)

Metu

Paista 5 - 10 sek, ala keräämään massaa pannun kesiosaan haarukkavatkaimella????? Mitä tää tarkoittanee, millä haarukkavatkaimella, miehilläkö???  En jymmärrä.  Ite pasitan jonkun aikaa ja käännän munakkaan puolet toisen puoliskon päälle sit kun pinta on jonkun verran hyytynyt, paistinlastalla......

Muutama munakas

Oikeesti kun ei sitä voita ja kermaa tarvi tunkea ihan joka ruokaan kilotolkulla🙄 itse käytän munakkaaseen hanakuumaa vettä. Maustan munakkaan vasta paistamisen jälkeen. Paistan munakkaan yleensä pikkuisella teflonpannulla ja pidän kantta päällä että kypsyy nopeammin. En todellakaan ala sähläämään jonkun haarukkavatkaimen kanssa. Miksi pitää tehdä helpot ruoat vaikeimman kautta? Ja tuo valkopippuri ei kuulu munakkaaseen ellei halua pilata munakasta.

  • ylös 3
  • alas 26
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ketä kiinnostaa, miten joku tavis tekee munakkaansa? Jos hakee Jouni Toivasen reseptin, haluaa nimenomaan mestarikokin reseptin. Laita oma ruokablogis pystyyn, jos sinulla on kerran jotain niin arvokasta sanottavaa ruoanlaitosta. Ja anna muiden hakea inspistä ammattilaisilta.

  • ylös 12
  • alas 5

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat