Ei enää ylikypsiä löllökkeitä – opi pomminvarma tapa kypsentää parsaa!

Uuniin ja ulos. Tällä tavalla parsa kypsyy 10 minuutissa ja onnistuu aina.Lue koko juttu

Ei enää ylikypsiä löllökkeitä – opi pomminvarma tapa kypsentää parsaa!

Sivut

Kommentit (21)

Makuasia

Ohjelma missä ruokia tehtiin tieteellä laboratoriossa väitettiin, että parsa pitää kypsentää oliiviöljyssä joka on ainoa mikä sulkee parsan pinnan ja mehukkuus säilyy. Voi eikä vesi sen mukaan säilytä mehukkuutta samalla tavalla. Ei se parsa tuota kokeillessa ainakaan huonoa ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Tasan seitsemän vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat