Maailman paras salaatinkastike tulee New Yorkista – näin teet sen itse

Tarjoa kastike vihersalaatin kanssa.

Pieni newyorkilainen ravintola valuttaa salaatinlehdille kastiketta, joka puhuttaa ruokamaailmaa.Lue koko juttu

Maailman paras salaatinkastike tulee New Yorkista – näin teet sen itse

Kommentit (11)

Raakel

Onko tarkoitus jättää sipulinpalat kastikkeeseen vai surauttaa se sauvasekoittimella sileäksi?

  • ylös 33
  • alas 27
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ikinä kuullutkaan

Mistä ihmeestä löytyy täysjyväsinappia? Minkä näköinen pakkaus? Valmistaja?

Sinapinsiemen

Testattu on! Aivan mahtava resepti, aion viedä tätä kesällä tuliaisiksi mökkireissuilla. Kysymys toimitukselle: kuinka kauan valmis salaatinkastike mahtaa säilyä jääkaapissa?

Kokin apulainen

Maineensa veroinen, herkullisen salaatin ydin! Kiitos kesän parhaasta reseptistä.

Vesapekka

Tää oli hyvää. Sinappia ei tartte noin paljon, niin salaatti ei ala maistumaan makkaralta

Eskoo

Hmmh.. Pakko oli koittaa tehdä reseptin mukaan kun sen verran hehkutettiin. :) Ei ollut kyllä hirveen hyvää, vaikka näitä vinegrettityyppisiä tykkäänkin tehdä usein. Oli jotenki aivan liian öljyisen makuinen, joten lisäsin etikkaa ja suolaa jne.. Ei auttanut. Ehkä minulla oli liian huonoa oliiviöljyä? Käytin kahta eri. Itse laitan yleensä melkein fiftyfifty öljyä ja etikkaa. :O Joka tapauksessa sain jotenkin pelastettua tämän surauttamalla sinne paprikan ja tomaatteja sekaan, sekä lisäämällä vähän kaikkea muutakin ohjeessa mainittua ja muitakin mausteita kuten esim mustapippuria. Nyt aika jees. :)

Tasan seitsemän vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat