milenadavideson

Katso Jääkiekon MM-kisat 2019 ilmaiseksi netissä Suomi – Ranska Live Stream 19.5., klo 21.15: Leijonat jatkavat helpompia pelejään, kun vastaan asettuu Ranska! Miten pelissä käy? Pääset katsomaan Suomi – Ranska live stream -lähetyksen, kun avaat pelitilin NordicBetille!

Suomi – Ranska Elää >> https://www.us4ksportstv.com/iihf/

Ainoa ehto ottelun katsomiselle on, että sinulla on NordicBetin pelitililläsi ainakin yksi sentti rahaa. Muuta ei vaadita.

Siirry NordicBetille TÄSTÄ ja katso Suomi – Ranska live stream!

Rahankäyttöä ei vaadita missään muodossa eli edes vedonlyöntiä ei tarvitse harrastaa ottelun katsomiseksi. Jos betsaaminen kuitenkin kiinnostaa, niin saat halutessasi NordicBetiltä siihen tuhdit bonukset.
Suomi – Ranska live stream

Suomen jääkiekkomaajoukkue pelasi vaikeimmat ottelunsa A-lohkossa pois heti alussa ja on saanut parissa viime matsissa kohdata heikompia maita. Seuraavaksi vastassa on jälleen yksi heikompi maa, kun Leijonat kohtaavat Ranskan jääkiekkomaajoukkueen.

Ranskan MM-joukkue 2019 ei vilise tähtiä ja sen kisat ovat menneet tähän asti melko mollivoittoisesti. Jos olet kiinnostunut katsomaan Leijonien pyöritystä, Suomi – Ranska live stream on juuri sinua varten!

Patonkimaa eteni heti ensimmäisessä pelissä aina voittolaukauksille Tanskaa vastaan häviten pelin lopulta 5-4. Sitä on seurannut kuitenkin vain läjä suoria tappioita.

Ranska taistelee välttääkseen viimeisen sijan ja putoamisen. Luultavasti ratkaisu siitä jää kuitenkin vasta lohkovaiheen viimeiseen peliin, jossa Ranska kohtaa sen takana pisteittä olevan Iso-Britannian.

Iso-Britannia-peli pelataan heti seuraavana päivänä Suomi-matsin jälkeen, joten maan voisi olla jopa järkevää kerätä vähän voimia sitä silmällä pitäen. Lähtökohtaisesti Suomi – Ranska live stream on siis Leijonien hallintaa.

Suomi taistelee lohkovoitosta ja kohtaa Ranskan jälkeen Saksan. Pystyvätkö Leijonat pitämään keskittymisen vielä Ranskaa vastaan vai kummitteleeko ajatuksissa jo Saksa-peli? Katso live stream, niin näet!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat