Britakakku löysi tiensä Suomeen leivontakilpailun kautta – Nyt klassikkokakussa maistuvat mustaherukat ja suklaa

Mustaherukka-britakakun marenkipinnan alla on tumma, suklaalla maustettu pohja, joka sopii hyvin yhteen kirpeiden marjojen kanssa.

Marengilla hunnutettu britakakku on parhaimmillaan, kun täytteenä on kermavaahdon lisäksi jotakin kirpeää, kuten mustaherukoita. Tässä tulee yksi rakastetun klassikon lukuisista versioista.Lue koko juttu

Britakakku löysi tiensä Suomeen leivontakilpailun kautta – Nyt klassikkokakussa maistuvat mustaherukat ja suklaa

Kommentit (3)

Mies Pohjoisesta

”Ohjeen juuret viittaavat kuitenkin Ruotsiin”. Ei pidä paikkaansa! Artikkelin kirjoittaja tarkista tietosi! Kakku on lähtöisin tai sen historia johtaa Pohjois-Norjaan, Lyngen -vuonon laaksoon, paikkakunnalle nimeltä Birtavarre.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ribes

Tärkeintä että kotimaisille  terveellisille marjoille löytyy  uusia käyttötapoja , siten saadaan  käytettyä niitä  ja nautitaan  enemmän  vitamiineja ja antioksidantteja herkullisessa muodossa. Mustaherukka on kyllä todella herkullinen ja monikäyttöinen marja ,  mehu sopii kylmänä  erinomaisesti ruokajuomaksi  viinin sijaan. Taikka aamiaiselle kaurapuuron kera.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat