Mikä on paras grilli + 7 yleisintä grillausongelmaa - Henri Alén vastaa

Hiiligrillillä ruokaan tulee oikea maku, sanoo Henri Alén. Kuva: Sami Repo.

Liha kuivuu grillatessa tai hiillos leimahtelee ja liekit polttavat ruuan. Kuulostaako tutulta? Kokki Henri Alén vastaa yleisimpiin grillauskysymyksiin ja ratkoo ongelmat.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Marja grillaa

Hyvä juttu! Henri ei lähtenyt suosittelemaan mitään erityistä grillimerkkiä. Minä voisin liputtaa Polar Grillin puolesta. Se on jämäkkä ja suomalainen grilli. Meillä se on ilman huuvaa, mutta sen voi ostaa myös mallia "Kota" tms. Henri puhui halsterista. Se tulee Polar Grillissä vakiona. Pelaa puilla ja hiilillä.

tt

Ei se nyt ole sama, minkä grillin ostaa. Halpa grilli oli jo designiltaan surkea, piti modata tekemällä pellistä ilmavirran tasoittaja. Onneksi ohutpeltinen surkile paloikin puhki vuodessa, niin hankittiin laadukkaampi (Weber).  Paljon toimivampi, eikä mitään korroosion merkkejä parin vuoden käytön jälkeen.  Piippusytytin kannattaa olla, sillä saa hiilet kuumiksi ilman kemikaaleja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat