Uppomuna valmistuu myös vähän fuskaten

Uppomuna valmistuu myös vähän fuskaten

Olennaista uppomunassa on valuva keltuainen. Kuva: <span class="photographer">Istockphoto.</span>

Uppomuna on nyt munista muodikkain. Se syntyy myös näillä kikoilla.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Moikka Johanna!

Tuo etikkahan on niin sanotusti makuasia. Toisten mielestä uppomunan kuuluu maistua aavistuksen etikkaiselta, toisten mielestä taas etikka lähinnä auttaa pitämään kananmunaa koossa haudutuksen ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

toimitus kirjoitti:
Tuo etikkahan on niin sanotusti makuasia.

Ei se kyllä ole mauste, mistään kokkikirjasta tai kokilta et muuta tietoa asiasta saa kuin että etikan tarkoitus on auttaa munaa pysymään kattilassa ilman kelmuja tehtynä helpommin koossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat