Tuo etikkahan on niin sanotusti makuasia. Toisten mielestä uppomunan kuuluu maistua aavistuksen etikkaiselta, toisten mielestä taas etikka lähinnä auttaa pitämään kananmunaa koossa haudutuksen ajan.
Ei se kyllä ole mauste, mistään kokkikirjasta tai kokilta et muuta tietoa asiasta saa kuin että etikan tarkoitus on auttaa munaa pysymään kattilassa ilman kelmuja tehtynä helpommin koossa.
Miten ihmeessä sinne kelmun sisään saadaan se perusidea eli mieto etikan maku?
Moikka Johanna!
Tuo etikkahan on niin sanotusti makuasia. Toisten mielestä uppomunan kuuluu maistua aavistuksen etikkaiselta, toisten mielestä taas etikka lähinnä auttaa pitämään kananmunaa koossa haudutuksen ajan.
Ei se kyllä ole mauste, mistään kokkikirjasta tai kokilta et muuta tietoa asiasta saa kuin että etikan tarkoitus on auttaa munaa pysymään kattilassa ilman kelmuja tehtynä helpommin koossa.
Mieshän on nero. Siis happea vedessä, en olisi uskonut mutta kai se näin sitten on...