Uppomuna valmistuu myös vähän fuskaten

Olennaista uppomunassa on valuva keltuainen. Kuva: <span class="photographer">Istockphoto.</span>

Uppomuna on nyt munista muodikkain. Se syntyy myös näillä kikoilla.Lue koko juttu

Uppomuna valmistuu myös vähän fuskaten

Kommentit (4)

Moikka Johanna!

Tuo etikkahan on niin sanotusti makuasia. Toisten mielestä uppomunan kuuluu maistua aavistuksen etikkaiselta, toisten mielestä taas etikka lähinnä auttaa pitämään kananmunaa koossa haudutuksen ajan.

  • ylös 10
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

toimitus kirjoitti:
Tuo etikkahan on niin sanotusti makuasia.

Ei se kyllä ole mauste, mistään kokkikirjasta tai kokilta et muuta tietoa asiasta saa kuin että etikan tarkoitus on auttaa munaa pysymään kattilassa ilman kelmuja tehtynä helpommin koossa.

Ohhoijaa

Mieshän on nero. Siis happea vedessä, en olisi uskonut mutta kai se näin sitten on...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat