Älä polta pohjaan! Näin onnistut riisipuuron valmistuksessa

Riisipuuron keittämisessä vaaditaan malttia, mutta pehmoinen ja kermainen lopputulos palkitsee. Puurosta saa helposti vegaanisen vaihtamalla maidon kasvijuomaan.Lue koko juttu

Älä polta pohjaan! Näin onnistut riisipuuron valmistuksessa

Kommentit (2)

Vierailija

Riisipuuro kypsyy hämmentämättä eikä edes tartu pohjaan kun keität riisiä hetken vedessä, lisäät kylmän maidon ja säädät lämmön minimiin, laitat kannen ja voit rauhassa tehdä muita askareita puuron kypsyessä.

Vierailija

Keitän kaikki herkästi pohjaanpalavat puurot ja maitokastikkeet ym. vesihauteessa, eikä pala kiinni.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tasan seitsemän vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat