Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

Kuva Arto Vuohelainen

Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu

Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

Kommentit (8)

Vierailija

Kyllähän sen uunin voi loppuajasta avata ja kokeilla ku lähestyy sitä aikaa mikä annettu ja alkaa näyttää valmiille. Alussa jos avaat niin kakku lössähtää

  • ylös 11
  • alas 6
TuijaHelena

Tässä Lady Baltimorekakun reseptissä on mielestäni virhe ohjeessa, kun sanotaan, että lisää jauhot jne munavaahtoon ja ohjeessa  pyydetty tekemään voi-sokerivaahto. Tulee sellainen olo että koko resepti on epäluotettava. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Emäntäkoulussa neuvottiin pitämään kakku puoli tuntia uunissa, ennen kuin avaa luukun.

Kirkonkello

Leipuria eikä ruuan laittakaa tule läheskään kaikista. Kulkee vähän kuin perintönä ja geeneissä. Jos äiti on hyvä ruuan laittaja tai leipuri, tytär ja vielä tyttären lapsi perii taidon ja kiinnostuksen. Jos ei kiinnosta, ei myöskään onnistu.

Olppa

Onko kenelläkään niksejä siihen, kun laittaa paksuhkoa taikinaa (taatelikakku) pieneen, 0,9 l vuokaan. Taikina on sen verran paksua, että sen töpöttely leivitetyn vuoan pohjalle on tosi haastavaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat