Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

klo 11:25 | 21.11.2014
Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu
Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu
Ladataan...
Uunia ei saa avata. Aika vaikea kokeilla jollain puutikulla kakun kypsyys. Onko lukemisen ymmärtämisessä jotakin vikaa? Miksei yksinkertaisesti voisi jossain ilmoittaa valmiin kakun sisälämpötilaa?
Kyllähän sen uunin voi loppuajasta avata ja kokeilla ku lähestyy sitä aikaa mikä annettu ja alkaa näyttää valmiille. Alussa jos avaat niin kakku lössähtää
Tässä Lady Baltimorekakun reseptissä on mielestäni virhe ohjeessa, kun sanotaan, että lisää jauhot jne munavaahtoon ja ohjeessa pyydetty tekemään voi-sokerivaahto. Tulee sellainen olo että koko resepti on epäluotettava.
Kiitos huomiostasi, reseptissä oleva virhe on nyt korjattu.