Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

Kuva Arto Vuohelainen

Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu

Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

Kommentit (4)

Kokailija

Uunia ei saa avata. Aika vaikea kokeilla jollain puutikulla kakun kypsyys. Onko lukemisen ymmärtämisessä jotakin vikaa? Miksei yksinkertaisesti voisi jossain ilmoittaa valmiin kakun sisälämpötilaa?

  • ylös 7
  • alas 13
Vierailija

Kyllähän sen uunin voi loppuajasta avata ja kokeilla ku lähestyy sitä aikaa mikä annettu ja alkaa näyttää valmiille. Alussa jos avaat niin kakku lössähtää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TuijaHelena

Tässä Lady Baltimorekakun reseptissä on mielestäni virhe ohjeessa, kun sanotaan, että lisää jauhot jne munavaahtoon ja ohjeessa  pyydetty tekemään voi-sokerivaahto. Tulee sellainen olo että koko resepti on epäluotettava. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat