Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

klo 11:25 | 21.11.2014
Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu
Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu
Ladataan...
Kyllähän sen uunin voi loppuajasta avata ja kokeilla ku lähestyy sitä aikaa mikä annettu ja alkaa näyttää valmiille. Alussa jos avaat niin kakku lössähtää
Tässä Lady Baltimorekakun reseptissä on mielestäni virhe ohjeessa, kun sanotaan, että lisää jauhot jne munavaahtoon ja ohjeessa pyydetty tekemään voi-sokerivaahto. Tulee sellainen olo että koko resepti on epäluotettava.
Kiitos huomiostasi, reseptissä oleva virhe on nyt korjattu.
UUNIN SAA AVATA, KUN PAISTOAJASTA ON KULUNUT VÄHINTÄÄN 2/3!
Emäntäkoulussa neuvottiin pitämään kakku puoli tuntia uunissa, ennen kuin avaa luukun.
Leipuria eikä ruuan laittakaa tule läheskään kaikista. Kulkee vähän kuin perintönä ja geeneissä. Jos äiti on hyvä ruuan laittaja tai leipuri, tytär ja vielä tyttären lapsi perii taidon ja kiinnostuksen. Jos ei kiinnosta, ei myöskään onnistu.
Ja millä kemialla se leivinjauhe vanhenisi, jos se kuivassa on?
Onko kenelläkään niksejä siihen, kun laittaa paksuhkoa taikinaa (taatelikakku) pieneen, 0,9 l vuokaan. Taikina on sen verran paksua, että sen töpöttely leivitetyn vuoan pohjalle on tosi haastavaa.