Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

Kakkuleipurin 10 käskyä – ei enää lässähdyksiä tai kivikovia känttyjä!

Kuva Arto Vuohelainen

Kun noudatat näitä ohjeita, kakkusi onnistuvat varmasti.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Kokailija

Uunia ei saa avata. Aika vaikea kokeilla jollain puutikulla kakun kypsyys. Onko lukemisen ymmärtämisessä jotakin vikaa? Miksei yksinkertaisesti voisi jossain ilmoittaa valmiin kakun sisälämpötilaa?

Vierailija

Kyllähän sen uunin voi loppuajasta avata ja kokeilla ku lähestyy sitä aikaa mikä annettu ja alkaa näyttää valmiille. Alussa jos avaat niin kakku lössähtää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat