Yksi broileri, kaksi ruokaa: näin valmistat kokonaisen broilerin

Miten saat kokonaisesta broilerista takuulla kypsää ja silti kauttaaltaan pehmeää ja mehevää? Kypsentämällä rintafileet erikseen ja hauduttamalla loput herkulliseksi padaksi.Lue koko juttu

Yksi broileri, kaksi ruokaa: näin valmistat kokonaisen broilerin

Kommentit (3)

i

Pakkaa broilerin sisään appelsiini- tai sitruunalohkoja ja uuniin 1,5 tuntia 180 astetta. That's it, on kypsää ja mureaa sekä maukasta. Koska koko broileria ei jaksa syödä, lopuista syntyy hyvä pastakastike.

Aromipesä

On taas keksitty tehdä yksinkertaisesta asiasta vaikeata.Uunin lämpötilaa pystyy säätelemään sellaisista napeista,joissa on numeroita ja erilaisia symbooleja.Broileriin vain runsaasti mielimausteita ja molemmille puolille hyvä väri,kypsennystä kunnes koivesta tulee kirkas liemi.Se on siinä.Lihat irti tarvittava määrä ja roippeista keitetään liemi.Keittoihin tms.Ei vaikeata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Batwoman

Kiitos kahdesta reseptistä! Molemmat ohjeet vaikuttivat yksinkertaisen helpoilta. Täytyy kokeilla ensi kerralla, kun ostan kokonaisen broilerin ja siitä pitäis "taikoa" jotain maukasta ja mehevää. Usein kun ostan kanaa, niin ostan juurikin noita kokonaisia broilereita, niistä saa tehtyä monenlaista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat