Rapeat reidet – broilerinkoipi kannattaa unohtaa uuniin

klo 13:41 | 27.11.2014
Täydellinen broilerinkoipi on pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Tässä kaksi niksiä valmistamiseen.Lue koko juttu
Täydellinen broilerinkoipi on pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Tässä kaksi niksiä valmistamiseen.Lue koko juttu
Ladataan...
Kiitos, takkar o pokkar! Näytät tosiaan olevan ainoa suomenkielinen netissä joka on antanut tarkat ohjeet myös pelkkien "pikkukoipien" paistoajasta ja -lämpötilasta. Isojen koipireisien paisto-ohjeita kyllä löytyy läjittäin..
Mahtavaa. Mökkireiisu pelastettu ohjeen ansiosta.
Itse laitan uuniin kolmeksi tunniksi, 170C. Tulee meheviä.
Kiitos oikein hyvistä vinkeistä! Parhaat! Olen tehnyt useita kertoja kanakoivet uunissa sinun ohjeellasi 😊
Sopiva mausteseos isoon muovipussiin ja broiskunkoivet perään. Pussi kiinni ja ravistetaan kunnes koivet on yltäpäältä mausteseoksen peitossa. Sitten koivet uunipellille ja uuniin, kiertoilma 175 astetta ja yksi tunti tai uunista riippuen voi tarvita vielä vartin lisää. Parempaa ja rapsakampaa broiskunkoipea saa hakea eikä sittenkään löydä.
Moitin sivua koska kotimaiset suurherkut jääneet kokonaan pois. Missä o0vat silakat jas kuha.