Rapeat reidet – broilerinkoipi kannattaa unohtaa uuniin

Kokeile Sopan maustevinkkejä broilerille tai kehittele rennosti omasi. KUVA: Istock.

Täydellinen broilerinkoipi on pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Tässä kaksi niksiä valmistamiseen.Lue koko juttu

Rapeat reidet – broilerinkoipi kannattaa unohtaa uuniin

Kommentit (6)

pikkukoipien paistoaika

Kiitos, takkar o pokkar! Näytät tosiaan olevan ainoa suomenkielinen netissä joka on antanut tarkat ohjeet myös pelkkien "pikkukoipien" paistoajasta ja -lämpötilasta. Isojen koipireisien paisto-ohjeita kyllä löytyy läjittäin..

  • ylös 327
  • alas 283
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiitos oikein hyvistä vinkeistä! Parhaat! Olen tehnyt useita kertoja kanakoivet uunissa sinun ohjeellasi 😊

Vierailija

Sopiva mausteseos isoon muovipussiin ja broiskunkoivet perään. Pussi kiinni ja ravistetaan kunnes koivet on yltäpäältä mausteseoksen peitossa. Sitten koivet uunipellille ja uuniin, kiertoilma 175 astetta ja yksi tunti tai uunista riippuen voi tarvita vielä vartin lisää. Parempaa ja rapsakampaa broiskunkoipea saa hakea eikä sittenkään löydä.

Pöyry, Juha

Moitin sivua koska kotimaiset suurherkut jääneet kokonaan pois. Missä o0vat silakat jas kuha.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat