Rapeat reidet – broilerinkoipi kannattaa unohtaa uuniin

klo 13:41 | 27.11.2014
Täydellinen broilerinkoipi on pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Tässä kaksi niksiä valmistamiseen.Lue koko juttu
Täydellinen broilerinkoipi on pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Tässä kaksi niksiä valmistamiseen.Lue koko juttu
Ladataan...
Kiitos, takkar o pokkar! Näytät tosiaan olevan ainoa suomenkielinen netissä joka on antanut tarkat ohjeet myös pelkkien "pikkukoipien" paistoajasta ja -lämpötilasta. Isojen koipireisien paisto-ohjeita kyllä löytyy läjittäin..
Mahtavaa. Mökkireiisu pelastettu ohjeen ansiosta.
Itse laitan uuniin kolmeksi tunniksi, 170C. Tulee meheviä.
Kiitos oikein hyvistä vinkeistä! Parhaat! Olen tehnyt useita kertoja kanakoivet uunissa sinun ohjeellasi 😊
Sopiva mausteseos isoon muovipussiin ja broiskunkoivet perään. Pussi kiinni ja ravistetaan kunnes koivet on yltäpäältä mausteseoksen peitossa. Sitten koivet uunipellille ja uuniin, kiertoilma 175 astetta ja yksi tunti tai uunista riippuen voi tarvita vielä vartin lisää. Parempaa ja rapsakampaa broiskunkoipea saa hakea eikä sittenkään löydä.
Moitin sivua koska kotimaiset suurherkut jääneet kokonaan pois. Missä o0vat silakat jas kuha.
Ensin kyllä matala lämpö ja sitten vastusten alla rapeus. Siken ohje koettu!
Miten sinne nahan alle voi mitään hieroa ? Jos ne koipireidet vaikka katkaisee, niin miten sinne nahan alle niihin nuijiin ja reisiin mitään ripottelee ? Mulla mitään Korianteria, Sitruunankuorta, Dijonsinappia tai omenasiideriä. Eikö voisi vaan laittaa ne koipireidet uuniin omassa liemessään ? Vai onko tämä ruuanlaitto jotain ihme tiedettä ?
Minä tungen nahan alle valkosipulin kynsiä, kaksi jokaiselle. Sitten itse säilöttyjä suolasitruunan lohkoja vuoan tyhjiin paikkoihin ja valelen vielä sitä suolalientä päälle.
Valitsen usein valmiiksi marinoituja, jotka pesen kunnolla haalealla vedellä, huuhtelen kylmällä ja kuivaan. Niissä on suola ehtinyt imeytyä sisään, mutta ei liikaa sitä marinadin makua.
Voiko nää paistaa samassa perunalohkojen kaa? Ja pitäskö silloi olla jotain nestettä perunojen takia? tuleeko niistä siltiki rapeet jos laittaa nestettä ja kuinka paljon? Vai voiko perunoita paistaa uunissa ilman nestettä?
Moikka, broilerinkoivet voi hyvin paistaa perunalohkojen kanssa. Nestettä ei tarvitse lisätä, mutta perunat on hyvä kevyesti öljytä ennen paistoa. Lohkotut perunat kypsyvät nopeammin kuin broileri, joten ne kannattaa lisätä uuniin hieman myöhemmin.