Unohda keitetty kukkakaali: 3 uutta valmistustapaa

Jos olet tähän asti syönyt kukkakaalisi keitettynä ja läpikypsän "vettyneenä", on aika opetella kolme uutta, herkullista valmistustapaa. Kukkakaali rakastaa sitruunaa ja mausteita.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Itse syön kukka-, parsa- ja ruusukaalini höyrytettyinä kerroskattilan höyrytysosassa.  Ei tarvita varsinaista höyrykattilaa.  Samalla höyryttyvät lantut, nauriit, perunat, porkkanat ja vähemmän kypsennysaikaa vaativat kasvikset.  Vitamiinit eivät liukene keitinveteen, ruoka valmistuu pikku hiljaa rauhassa hellalla eikä pala tai kiehu pohjaan.  Kaveriksi sitten esimerkiksi savustettua kalaa tai mitä nyt haluaakin.  

Juuresten höyryttäminen vie vähän enemmän aikaa mutta itse näen maukkaat pehmenneet lantut vaivan arvoiseksi.  Itse asiassa vaivaahan on äärimmäisen vähän.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat