Se vähän parempi – ja ehkä vähän unohdettu – pottulisuke: Hasselbackan perunat

Se vähän parempi – ja ehkä vähän unohdettu – pottulisuke: Hasselbackan perunat

Perunoiden viillot aukeavat aavistuksen uunissa. Ei kuitenkaan pelkoa "nauravista nakeista"! Kuva: <span class="photographer">Sami Repo</span>

Hasselbackan perunat ansaitsevat ehdottomasti paikkansa parhaiden perunalisukkeiden listalla. Nostalginen perunaherkku on mitä mainioin kaveri paistille, uunilohelle tai jauhelihapihveille.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Vaikka alkuperäiset Hasselbackan perunat valmistettiin kuorituista perunoista, ei ole mitäön järkeä kuoria pottuja. Se rapeuden salaisuus on nimenomaan kuorissa. Sitäpaitsi kuoret ovat se ravitsevin osa tässä. Myös maku on mielestäni parempi kun Hasselbackat valmistaa kuorimattomista perunoista

Hasselbackan perunat tuovat mu...

Aidot Hasselbackan perunat tehdään kuorituista perunoista. Muunnelmat ovat erikseen. Äitini teki Hasselbackan perunoita meillä kotona 1970-luvulla. Niihin rakastui heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat