Kirkastettu voi ei käryä ja maistuu jopa terveysintoilijoille

Kirkastettu voi ei käryä ja maistuu jopa terveysintoilijoille

Voi käryää jo noin 120 asteessa, mutta kirkastettu voi kestää savuamatta 250 astetta. Kuva: Panu Pälviä.

Kirkastettu voi kestää reilusti kuumempaa lämpötilaa kuin tavallinen voi. Se onkin löytänyt tiensä trendiravintoloihin ja jopa terveysintoilijoiden juomiin.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Hernenenä

Voikahvia on juotu Suomessa maailman sivu. Kerma tai maito ei säily savotassa, retkellä, paimenessa, heinätöissä jne, joten voita laitettiin kahviin ja laitetaan edelleenkin. Trendpellen  jos toisenkin tiedoksi, että kaikki uusi, hyvä tai terveellinen ei tule merten takaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat