Pikkelöinti tuo pika-apua äkilliseen etikan himoon

Kuorruta  bageli etikkaisella fenkolipikkelsillä. Kuvat Sara Remington.

Pikkelöinti ei ole säilöntää vaan pikakylpy, jolla kasvikset muuttuvat hetkessä pirskahtelevan hapokkaiksi.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Mek

Katsoin vanhasta keittokirjasta liemen 2 dl vettä ja 2 dl punaviinietikkaa ja puoli tl suolaa. Keitin siinä pieniä kukkakaalinuppuja ja punasipulia ja sipulia. Rapsakoita ja otin sivuun. Ja jutun todellinen idea on tässä: seuraavaksi keitin siinä valkosipuliporkkanoiden porkkanasuikaleet ja valkosipulisiivut. Rapsakoiksi ja sivuun. Lopuksi keitin siinä pieniksi tikuiksi leikatut perunat. Nostin kulhoon ja sekoitin kananmunat ja laitoin muffinivuokaan. Sitten suurustin jäljelle jääneen liemen kikhernejauheella ja kastike oli taivaallisen maukas ja edelleen miedosti hapan. Aivan mahtavaa : nostik kukkakaali-sipuliseosta muffinivuokiin ja nostelin veitsellä ainekset kauttaaltaan kastikkeen peittoon. Sitten vain muffinit uuniin ja rapsakat kasvikset pöytään ja kastike lopuksi mukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat