One pot -pastat eli yhden pannun ihmeet

One pot -pastat eli yhden pannun ihmeet

Martha Steward kehitti tomaattipastan reseptin, joka oli niin nerokas, että se laukaisi ketjureaktion. Kuvat: Sami Repo

One pot on pastaruoka, jossa kasaataan pasta, kastikeainekset sekä vesi yhteen kattilaan ja keitätään kypsäksi. Menetelmä on helppo ja tiskiäkin syntyy minimaalisesti.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

Kuulostaa kyllä todella oudolta, että pastaa keitettäisiin 10-15 min. Mikä pasta tällaista on?

Jos haluaa pastansa al dente, on keittoaika yleensä 6-8 min pastalajista riippuen. Onnistuvatko nämä reseptit myös pastalle sopivalla, lyhyellä keittoajalla?

Kiitos kommentista! Jos lientä on vähän tai mukana on hieman happoa (tomaattia, sitruunaa tms.), pastan kypsyminen kestää kauemmin kuin runsaassa kiehuvassa vedessä. Toki kypsymistä kannattaa tarkkailla, varsinkin jos käyttää nopeasti kypsyviä pastalaatuja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ohhoh

Mene sinä juntti takasin sinne soppakeittiöös tekemään aldenttee ja syömään vähän muttipolpa Soossia maukettettuna siirapilla kun et jaksa sipuleita karamellisoida

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa kyllä todella oudolta, että pastaa keitettäisiin 10-15 min. Mikä pasta tällaista on?

Jos haluaa pastansa al dente, on keittoaika yleensä 6-8 min pastalajista riippuen. Onnistuvatko nämä reseptit myös pastalle sopivalla, lyhyellä keittoajalla?


Tarkoitus onkin että pastasta irtoaa vähän jauhoa liemeen, jolloin liemi suurustuu. Nämä todellakin onnistuu ihan tavallisesta pastasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat