One pot -pastat eli yhden pannun ihmeet

Martha Steward kehitti tomaattipastan reseptin, joka oli niin nerokas, että se laukaisi ketjureaktion. Kuvat: Sami Repo

One pot on pastaruoka, jossa kasaataan pasta, kastikeainekset sekä vesi yhteen kattilaan ja keitätään kypsäksi. Menetelmä on helppo ja tiskiäkin syntyy minimaalisesti.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Kuulostaa kyllä todella oudolta, että pastaa keitettäisiin 10-15 min. Mikä pasta tällaista on?

Jos haluaa pastansa al dente, on keittoaika yleensä 6-8 min pastalajista riippuen. Onnistuvatko nämä reseptit myös pastalle sopivalla, lyhyellä keittoajalla?

Emilia Soppa365
Seuraa 
Liittynyt18.4.2017

Kiitos kommentista! Jos lientä on vähän tai mukana on hieman happoa (tomaattia, sitruunaa tms.), pastan kypsyminen kestää kauemmin kuin runsaassa kiehuvassa vedessä. Toki kypsymistä kannattaa tarkkailla, varsinkin jos käyttää nopeasti kypsyviä pastalaatuja. 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat