Yksi kakkutaikina, jolla leivot kaikki kakut koko loppuelämäsi

Helppo sekoitettava taikina ei sähkövispilää kaipaa. Kuva: <span class="photographer">Tuomas Kolehmainen</span>

Tämän jälkeen et tarvitse enää muita kakkutaikinoita. Ruokatoimittaja, soppakokki Riikka Väliahde paljastaa luottotaikinansa.Lue koko juttu

Yksi kakkutaikina, jolla leivot kaikki kakut koko loppuelämäsi

Kommentit (7)

Hei, kiitos palautteesta! Siinä on tosiaan jäänyt sana porkkanaraastetta vahingossa pois. Lisäsimme sen sinne nyt eli 2 dl porkkanaraastetta ja pätkä raastettua inkivääriä. Hauskaa vappua! Terveisin, Soppa365 toimitus

  • ylös 237
  • alas 205
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Samasta taikinasta saa myös muffinseja (sitruuna, mustikka, suklaa...), joten käyttömahdollisuudet on rajattomat :D 

M.H.

Miksi joku pilaisi kakun kananmunilla, jotka ainoastaan heikentävät makua, rakennetta ja säilyvyyttä.

Vierailija

Säilyyhän munat kehittyminäkin eli miksei kakussa paistettuna....tarkoitin keitettynä...kone tökkii pöh

Vierailija

Onnistuuko tiikerikakku myös tuolla ohjeella jos esim. Piimää/jugurttia käyttää ja miten jos vehnäjauhot vaihtaa alkuspelttijauhoihin tai gluteenittomiin jauhoihin? Sama juttu kun on olemassa hilloraitakakku niin toimiiko tuolla ohjeella ja vaihtaa vaan jauhot noihin edellisiin ?

Tämän vuoden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat