Näin kakun koristelu sujuu kuin ammattilaiselta

Miten ne kondiittorit ja ruokalehtiin kakkuja koristelevat sen oikein tekevät? Ruokatoimittaja, Kodin Kuvalehden ja Glorian ruoka ja viinin kakkumestari Riikka Kaila kertoo salaisuutensa. Näillä viidellä vinkillä saat täytekakkusi näyttämään aivan ammattilaisen tekemältä.Lue koko juttu

Näin kakun koristelu sujuu kuin ammattilaiselta

Kommentit (3)

Vierailija

Nyt ei kyl osu silmään noi appelsiinipannarit vaik kuin etsin kaikkee muuta kyllä on

  • ylös 45
  • alas 53
Vierailija

Appelsiini ricottapannarit haussa ja tulee yllä oleva juttu. Olisiko aika saada edes perusteet tietotekniikasta haltuun?

  • ylös 50
  • alas 62
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat