"Parempaa kuin aito!" Testissä kaurakermat ja -jogurtit

Kuva: Piia Arnould

Kaurakermat, -fraichet ja -jogurtit ovat usein jo yhtä hyviä kuin tavalliset, joskus jopa parempia. Ruokatoimittaja testasi kymmenen kiinnostavinta kauratuotetta.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Palmuöljyä kuljetetaan samoilla tankkilaivoilla kuin muitakin öljyjä... Jos nyt viljely onkin ekologista (?), mutta käsittely sen jälkeen?

Vierailija

Ihana testi. Itsellä ei ole aikaa vertailla.
Nyt lehmien ei enää tarvitse olla kaulasta sidottuja vankeja eikä vasikoita viedä kottikärryillä välittömästi syntymän jälkeen pois äidiltään, vain siksi, että ihmiset saavat käyttää pikku vasikan ruuan.

Mirjam

Masa 02770 kirjoitti:
Palmuöljyn ehkä ainoa vika on se että se on
Kovaarasvaa. Ei sovi jos koittaa pitää kolesterolin kurissa

Kovaa rasvaa voi kyllä syödä. Sen sijaan transrasvat ovat vaarallisia. Perinnöllisestä hyperkolesterolemiasta kärsiviä koskevat toiset säännöt.

Mirjam

Vierailija kirjoitti:
Ihana testi. Itsellä ei ole aikaa vertailla.
Nyt lehmien ei enää tarvitse olla kaulasta sidottuja vankeja eikä vasikoita viedä kottikärryillä välittömästi syntymän jälkeen pois äidiltään, vain siksi, että ihmiset saavat käyttää pikku vasikan ruuan.

Ei niin. Mutta lehmiä ja vasikoita ei sitten tarvita. Muuhun kuin lihaksi. Minusta kauran maku on miellyttävä ja ei ollenkaan haittaa että esimerkiksi vaniljakastikkeessa maistuu kaura.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat