"Parempaa kuin aito!" Testissä kaurakermat ja -jogurtit

"Parempaa kuin aito!" Testissä kaurakermat ja -jogurtit

Kuva: Piia Arnould

Kaurakermat, -fraichet ja -jogurtit ovat usein jo yhtä hyviä kuin tavalliset, joskus jopa parempia. Ruokatoimittaja testasi kymmenen kiinnostavinta kauratuotetta.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Palmuöljyä kuljetetaan samoilla tankkilaivoilla kuin muitakin öljyjä... Jos nyt viljely onkin ekologista (?), mutta käsittely sen jälkeen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihana testi. Itsellä ei ole aikaa vertailla.
Nyt lehmien ei enää tarvitse olla kaulasta sidottuja vankeja eikä vasikoita viedä kottikärryillä välittömästi syntymän jälkeen pois äidiltään, vain siksi, että ihmiset saavat käyttää pikku vasikan ruuan.

Mirjam

Masa 02770 kirjoitti:
Palmuöljyn ehkä ainoa vika on se että se on
Kovaarasvaa. Ei sovi jos koittaa pitää kolesterolin kurissa

Kovaa rasvaa voi kyllä syödä. Sen sijaan transrasvat ovat vaarallisia. Perinnöllisestä hyperkolesterolemiasta kärsiviä koskevat toiset säännöt.

Mirjam

Vierailija kirjoitti:
Ihana testi. Itsellä ei ole aikaa vertailla.
Nyt lehmien ei enää tarvitse olla kaulasta sidottuja vankeja eikä vasikoita viedä kottikärryillä välittömästi syntymän jälkeen pois äidiltään, vain siksi, että ihmiset saavat käyttää pikku vasikan ruuan.

Ei niin. Mutta lehmiä ja vasikoita ei sitten tarvita. Muuhun kuin lihaksi. Minusta kauran maku on miellyttävä ja ei ollenkaan haittaa että esimerkiksi vaniljakastikkeessa maistuu kaura.

Vierailija

Voi luoja teitä hörhöjä. Näin karjan kasvattajana voin kertoa että se ei mene noin, ei Suomessa. Mutta jos tapatte suomalaisen maatalouden niin voitte saadakkin tuollaista jälkeä aikaan. Mutta asiaan, kokeilin korvata kerran ruokakerman kaurak"kermalla", lopputulos ei ollu katastrofi mutta oli vähän kuin vaihtaisi bmw:n ladaan. Pysyn aidossa edelleen, lehmätkin ovat tyytyväisiä kun lypsän käsin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat