Tunnetko jo aquafaban? Hämmästyttävä uusi "kananmuna"

Vegaaninen marenki huijaa helposti.

Älä kaada vahingossa aquafabaa viemäriin, vaan ota se käyttöön! Sillä voi kätevästi korvata kananmunan ja kerman ruoanlaitossa ja leivonnassa. Katso kaikki vinkit ja reseptit!Lue koko juttu

Kommentit (4)

Ihmettelen

Ostin pari purkkia kikherneitä, lientä niistä tuli yhteensä reilu ruokalusikallinen!  Eipä riittänyt marenkien tekoon... Onko joku tietty merkki jossa tuota lientä olisi enemmän?

Vierailija

Voi toki käyttää, aqufapa on nimenomaa sakeaa kikherneiden tai papujen keitinlientä,
Säilykkeistä sen saa vain näppärästi, siksi vissiin mainittu säilykkeet.
Tuskin vaahtoutumisilmiön huomannut ranskalaiskokki on käyttänyt säilykeherneitä hänkään, vai mitä? :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat