Tunnetko jo aquafaban? Hämmästyttävä uusi "kananmuna"

Vegaaninen marenki huijaa helposti.

Älä kaada vahingossa aquafabaa viemäriin, vaan ota se käyttöön! Sillä voi kätevästi korvata kananmunan ja kerman ruoanlaitossa ja leivonnassa. Katso kaikki vinkit ja reseptit!Lue koko juttu

Tunnetko jo aquafaban? Hämmästyttävä uusi "kananmuna"

Kommentit (6)

Ihmettelen

Ostin pari purkkia kikherneitä, lientä niistä tuli yhteensä reilu ruokalusikallinen!  Eipä riittänyt marenkien tekoon... Onko joku tietty merkki jossa tuota lientä olisi enemmän?

Aquafaba

Miksei itse keitettyjen kikherneiden lientä voisi käyttää? Olen käyttänyt, eikä tule vatsanvänteitä.

  • ylös 19
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pee

Tein juuri go greenin 290 g eko kikhernepaketista marenkia. Siitä sai juuri 1,5 dl nestettä.

Vierailija

Voi toki käyttää, aqufapa on nimenomaa sakeaa kikherneiden tai papujen keitinlientä,
Säilykkeistä sen saa vain näppärästi, siksi vissiin mainittu säilykkeet.
Tuskin vaahtoutumisilmiön huomannut ranskalaiskokki on käyttänyt säilykeherneitä hänkään, vai mitä? :)

Vierailija

Aqua faba ei ole kikherneiden keitinlientä, vaan kikherneiden suolaista säilöntälientä. Olen toki itsekin käyttänyt keitinlientä muutaman kerran, mutta en aio sitä enää käyttää, vaan teen aqua faban itse netin ohjeiden mukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat