Kaalit kääröllä – Sopan parhaat kaalikäärylevinkit

Kaalikääryleet ovat syksyn ihaninta lohturuokaa, vaikka valmistuksen työläys voi pelottaa. Älä jätä kaalinpäitä kauppaan, sillä on (melkein) tuhat ja yksi tapaa tehdä kääryleitä helpommin ja nopeammin. Sopasta löytyvät myös huippuvinkit perinteisten kääryleiden tekoon.Lue koko juttu

Kaalit kääröllä – Sopan parhaat kaalikäärylevinkit

Kommentit (2)

Vierailija

Kaali kannattaa pakastaa kokonaisena keränä 2 vrk. Sulatus kestää useita tunteja, lehti kerallaan saa ne irti. Pakastettu lehti on pehmeä ja helppo kääriä, lehtiruotia ei tarvitse ohentaa.

Uusia tuulia

Kaalikääryleet lisääävät co2-päästöjä, koska kaalien kasvattaminen, korjaaminen (vähentynyt tosin kun se tehdään matalapalkatulla ulkomaisella työvoimalla), niiden matka kuluttajalle, valmistaminen ateriaksi, puhumattakaan syömisestä lisukkeineen ja siitä aiheutuvista metaanipäästöjä tuottavista ilmavaivoista ei ole vastuullista. Nykyisin erilaiset soija- ja kaurapohjaiset tuotteet tarjoavat kestävämmän ja näppärämmän vaihtoehdon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat