Takana on taas yksi herkullinen ruokavuosi! Se jää mieleen ainakin hauskasti sisustetuista ravintoloista, kaura- ja perunabuumin jatkosta, limoncello spritzeistä ja kermapullista, joilla herkuteltiin kesälläkin. Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu vuoden parhaille ruokailmiöille ja -ihmisille. 

Tänä vuonna hauskasti sisustetut ravintolat, omakaset ja ranskalaistyyliset kahvilat houkuttivat viihtymään. Kesällä iloittiin uudesta kahden Michelin-tähden ravintolasta. Italialaiset kermapullat olivat herkkusuiden huulilla, ja elokuisilla terasseilla kippisteltiin limoncello spritzeillä. Halutuimmat festariannokset valmistettiin perunasta. Kaurabuumi jatkui, ja juurileipää himoitsevat saivat leipänsä kuljetettuna polkupyörällä.

Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu ruokailmiöille, ravintoloille, annoksille ja ruokaihmisille, jotka tekivät vuodesta 2022 herkullisemman. Lehteen on koottu lisäksi vuoden parhaat viinilöydöt alle kympin roseesta vuosikertasamppanjaan ja alkoholittomaan juhlajuomaan. Sivuilta voi bongata myös 10 markettilöytöä, jotka tulivat ostoskoreihimme jäädäkseen.

Suositun Max 30 min -juttusarjan teemana on tällä kertaa vuoden 2022 hittiainekset. Järvikalasäilyke taipuu ihaniksi kalapulliksi, rapea chiliöljy maustaa lämpimän salaatin, ja nduja-tahna tekee paahtopotuista entistä parempia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Leivontasivuilla herkutellaan puolestaan vuoden himotuimmilla pullilla, kakuilla ja leivoksilla. Mantelicroissantien peltiversio onnistuu kotona käden käänteessä ja porkkanakakku saa pehmeytensä oliiviöljystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hämärtyvien iltojen toiveruoka on pasta. Lehdestä löydät viisi ohjetta pastataivaan himotuimpiin annoksiin. Cacio e pepe, puttanesca ja Norma saavat seurakseen niille täsmätyt rennot pastaviinit.  

Viinin kanssa -jutussa valmistetaan myöhäissyksyn aarteista ihania ruokia. Kurpitsakeiton kanssa maistuu sherry ja hummuksen seurana chardonnay. 

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla