Kasaa suklaiset pannarit överiksi herkkupinoksi. Väliin valitaan täytteet oman maun mukaan.
Suklaapannarit ovat versio amerikkalaisista aamiaispannareista. Niiden kuohkeus syntyy leivinjauheella ja taikinaa turvottamalla. Väliin sopii vadelmahillo, boysenmarja, nutella, banaania, lemon curd -tahna, mustikat, Nutella ja vadelmat, kermavaahto, suklaakarkit ja -kastike.
Mehevin lopputulos syntyy, kun käännät pannarit heti kun mahdollista. Silloin ne eivät kuivu turhaan.
Suklaapannarit
Ainekset
Työvaiheet
- Riko munat kulhoon ja vispaa hetki. Sekoita joukkoon maito ja kuivat aineet. Lisää taikinaan 2 rkl margariinia ja anna turvota jääkaapissa 30 minuuttia.
- Sulata ½–1 rkl margariinia paistinpannulla. Valuta pannulle 2–3 halkaisijaltaan noin 15 cm:n pannukakkua pannun koosta riippuen. Paista vain muutama pannukakku kerrallaan – näin ne on helpompi kääntää. Paista pannukakkuja 2–4 minuuttia ja käännä ne heti kun mahdollista. Paista myös toiselta puolelta 2–4 minuuttia. Toista, kunnes koko taikina on paistettu.
- Kasaa letut torniksi ja laita väliin erilaisia täytteitä tai tarjoile yksitellen mieleistesi makeiden lisukkeiden kanssa.