Tutun waldorfinsalaatin voi nauttia myös lämpimänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min + paahtaminen 30 min
Helppo
Kamomilla-mangoldi
Ainesosat
200
g
lehtimangoldia
Kamomillavinegretti
1
dl
(auringonkukka)öljyä
1/2
dl
valkoviinietikkaa
1
rkl
kamomillateetä (tai kuivattua kamomillaa)
1/2-1
tl
hunajaa
1/4
tl
suolaa
Vaiheet
- Huuhtele mangoldi ja jätä se siivilään valumaan.
- Lämmitä vinegretin ainekset kattilassa miedolla lämmöllä 2–3 minuuttia. Siirrä sivuun maustumaan 10 minuutiksi. Siivilöi.
- Lämmitä vinegretti. Pyöräytä mangoldi vinegretissä juuri ennen tarjoamista.
(4 annosta, 10 min)