Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 8 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bataattilohkot uunissa paistettuna

Ainekset

2 bataattia
3
rkl
rypsiöljyä
3/4
tl
rouhittua mustapippuria
1/4
tl
muskottipähkinää + ripaus suolaa

Työvaiheet

KUORI JA PALOITTELE BATAATIT. VOITELE ISO UUNIVUOKA ÖLJYLLÄ. LEVITÄ BATAATTI LOHKOT ÖLJYTTYYN VUOKAAN. VALUTA HIEMAN RYPSIÖLJYÄ LOHKOJEN PÄÄLLE. RIPOTTELE VIELÄ PIPPURI JA MUSKOTTIPÄHKINÄ J LOHKOJEN PINNALLE. PAISTA 220 ASTEISESSA UUNISSA PUOLISEN TUNTIA. PYÖRÄYTÄ LOHKOTA PAISTAMISEN AIKANA KERRAN YMPÄRI LASTAA APUNA KÄYTTÄEN. MAUSTA KAUNIIN VÄRISET JA KYPSÄT BATAATIT RIPAUKSELLA SUOLAA. TARJOA ESIM LIHAPULLIEN JA KERMAKASTIKKEEN KANSSA.

Kommentit (1)

Anne-Maarit
Seuraa 
Liittynyt25.11.2014

Vaihtelua perunaruokiin saat bataatista, jonka maku on hieman perunaa makeampi. Älä säilytä batatteja alle 10 asteessa, sillä se pilaantuu herkästi. Bataatti sisältää A-vitamiinia, beetakaroteeniä ja ravintokuituja. Parhaimmillaan bataatti on kiinteänä ja sileäkuorisena.

Thread has been locked.
Sisältö jatkuu mainoksen alla