Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 10 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KARJALANPAISTI

Ainekset

Karelian hot pot a la Anne
400
g
porsaan kasleria
400
g
naudan rintaa
Valion valkosipuli voita lihojen paistamisen
rypsiöljyä uunipadan voiteluun
6
kpl
porkkanaa paloiteltuna
3
kpl
sipulia paloiteltuna
3
kpl
laakerinlehteä
10
kpl
maustepippuria
2
tl
suolaa
vettä (+1 lihaliemikuutio)

Työvaiheet

Leikkaa lihat samankokoisiksi paloiksi. Kuori porkkanat ja sipulit ja paloittele ne. Rusksita lihanpalat paistinpannulla voissa. Siirrä lihat voideltuun uunipataan. Paista sipulit ja porkkanat nopeasti paistinpannulla. Älä pese paistinpannua. Laita juurekset pataan lihojen kanssa. Kaada paistinpannulle vettä niin, että pohja peittyy ja anna kiehahtaa. Kaada vesi uunipataan lihojen ja juuresten päälle, niin että lihat peittyvät kokonaan. Laita vuokaan laakerinlehdet, pippurit ja suola. Peitä pata kannella. Kypsennä 150 asteisessa uunissa 3½ tuntia kunnes lihat ovat mureita. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja maustekurkkujen (+puolukkahillon) kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla