Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulinen Etiopialainen jauhelihakastike keitetyn pastan tai riisin kera

Ainekset

Tähän mausteiseen kastikkeeseen sekoitetaan vatkattuja munia, jotka tekevät sakeuden
400
g
paistijauhelihaa
2
kpl
sipulia
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
voita
1
tl
chilijauhetta
1/4
tl
caynenpippuria
1
tl
inkivääriä
2
kpl
kananmunia
½
dl
hienonnettua persiljaa + sormisuolaa
2
rkl
tomattipyrettä

Työvaiheet

1.        E

  • OHJE: Kuumenna voi ja oliiviöljy paistinpannulla. Paista jauheliha murumaiseksi. Sekoita joukkoon hienonnetut sipulit ja tomaattipyree. Lisää mausteet. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10 min. Vatkaa kananmunat ja sekoita ne kastikkeeseen. Hauduta vielä 4 min ja lisää lopuksi persilja. Tarjoa keitetyn riisin/pastan kera. Jos haluat tulisempaa niin kastikkeen makua voit säädellä caynenpippurin määrällä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla