Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 13 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vihreä parsakeitto

Ainekset

800 g vihreää parsaa
2
salottisipulia
200
g
jauhoisia perunoita
1
rkl
rypsiöljyä
1
dl
valkoviiniä
2
dl
kasvirasvakermaa
½
tl
rakuunaa
½
tl
pippurisekoitusta
80
g
tuorejuustoa
6
dl
vettä + kasvisliemikuutio
koristeluun: rakuunaa ja vuohenjuusto nokareita

Työvaiheet

Kuori parsanvarret ja leikkaa kova tyvi poise. Hienonna sipulit ja kuori perunat. Kuullota sipulia öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, perunat ja suurin osa parsanvarsista. Kypsennä pehmeäksi ja lisää viini loppuvaiheessa. Soseuta keittopohja sauvasekoittimella. Lisää tuorejuusto, parsannuput ja loput varrenpalat, kerma sekä mausteet. Kypsennä noin 5 min niin että parsa kypsyy. Koristele keitto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla