Kotitekoisen coleslaw’n ja makean punasipulin ansiosta hodareita kelpaa tarjota juhlissakin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
25 min
Helppo
Hodarit
Ainesosat
6
hodarisämpylää
6
krakovanmakkaraa tai kasvismakkaraa (esim. Makukeittiön)
Karamellisoitu punasipuli
2
punasipulia
1
rkl
öljyä
1
rkl
vaaleaa siirappia
¼
tl
suolaa
Coleslaw-salaatti
lohko (n. 300 g)
kaalia
1
porkkana
1
dl
majoneesia
1
rkl
valkoviinietikkaa
Lisäksi
basilikaa
Vaiheet
- Valmista ensin lisukkeet. Kuori ja viipaloi punasipulit. Kuullota viipaleet öljyssä. Lisää joukkoon siirappi ja suola.
- Viipaloi kaali ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kaali ja porkkanaraaste. Lisää joukkoon majoneesi ja etikka.
- Paahda sämpylät uunissa tai leivänpaahtimessa. Paista makkarat pannulla.
- Levitä basilikan lehtiä, coleslaw-salaattia ja punasipulia halkaistun sämpylän sisään. Nosta höyryävä makkara keskelle.