Gin tonic saa mahtavan hyvän makulisän fenkolista. Voit valmistella fenkoli-limettimehun jo hyvissä ajoin, mutta sekoita GT:t vasta juuri ennen tarjoilua.
Vinkki! Viilennä tonic-vesi ja kivennäisvesi hyvin, jotta ne eivät sulata jäitä heti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Fenkolilla maustettu gin tonic
Ainesosat
3
limettiä
2
fenkolia
1½
dl
giniä
2
dl
tonic-vettä
jääpaloja
Vaiheet
- Purista limettien mehu kulhoon. Leikkaa fenkoli karkeiksi paloiksi ja lisää kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella. Vuoraa kulho puhtaalla keittiöliinalla ja kumoa fenkolisose liinan päälle. Purista mehu liinan läpi kulhoon.
- Täytä lasit jääpaloilla. Jaa neljään lasiin kaikkiin yhtä paljon giniä. Jaa mehu laseihin, mutta jätä vähän tilaa tonic-vedelle. Viimeistele juomat tonicilla.